Salı, Eylül 19, 2006

ANARCHICO CASALINGA


Gribin ağına düşürdüğü garip Maslahatgüzar 3 gündür yatak - koltuk - pc arasında mekik dokumaktadır.İçtiği ilaçlar, vurulduğu iğneler yaptığı nane limonlar efendime söyleyeyim çorbalar sayesinde iyileşmiş hatta o kadar iyileşmiştir ki Katatonia ve Opeth eşliğinde DOLMA yapmıştır.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletmeyi bir borç bilirim . geçtiğimiz sene sizden iyi olmasın bir dostum da bu lanet hastalığa yakalanmış , doktorun önerdiği ilaçları kullanmayı reddetmiş ve sabahtan akşama kadar pet semetary adlı filmi izlemişti . yemin ederim iyi geldi .

maslahatgüzar dedi ki...

Sabah aldım bir doz pet sematary, gece nasıl uyuyacağım bilemiyorum.Hazır sizi yakalamışken sorayım, bunca korkunç film varken benim hala uyduruk pet sematary'den korkuyor olmamın manası ne olabilir ?

gitarteli dedi ki...

resime bakarken dolmanın kokusu burnuma geliyor derken gerçekten ortalığı koku almış. meğer eşim de aynı yemeği yapmış. bu kadar olur tesadüf.
maslahatgüzar kardeşim; o dolmaların pirinci fazla mı kaçmış ne. ama güzel görünüyor.mmm. benim tanıdığım maslahat hastalıktan kurtulmanın verdiği rehavetle bunların hepsini yer. bir oturuşta hem de.

maslahatgüzar dedi ki...

Yarısı bitti valla, buna rağmen açlıktan ölüyorum.

Adsız dedi ki...

cam kasenin içerisindeki 11 adet dolmanın yarısını tükettiğiniz halde hissettiğiniz açlığı ölesiye olarak tarif ediyorsanız , defalarca seyrettiğiniz pet semetary'nin sizi hala korkutuyor olması normal . iyileşmişsiniz gerçekten , geçmiş olsun .
Allahım olmayana da ver ( dolmayı ) . Amin !!

vetfatos dedi ki...

kız sen dolma yapabiliyor musun? wawwwwww :))

maslahatgüzar dedi ki...

hehe, bir iki gün daha yatsaydım evde börek bile açardım.