Çarşamba, Kasım 08, 2006

BİR İKİ

Saçlarım kararmadı ama bugün kendimi kara kara düşünür buldum.Niye mi ? Gelmiş geçmiş en değerli adamım işten ayrılmak/ ara vermek zorunda kalıyor ve sebep bir kez daha gebelik. ( Hem de tehlikelisinden ) Bu kaçıncı saymadım ama bu işte bir iş var diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

1- Bit pazarına nur yağdıracak kadar uğurluyum, uğurböceğiyim.
2- Öyle meymenetsizim ki elemanlar akşam eve gidince yaşadıklarını unutabilmek için kocalarına daha bir sıkı sarıldılar.

Şimdilik bilemiyorum.Bildiğim,

Ya daha çok çalışacağım ( nette bunca fink attığıma göre epey boş vaktim var )
Ya da o pozisyona yeni eleman yetiştirmek zorunda kalacağım ( İşte bu kısım hayli meşakkatli, bu sektörde yıllardır çalışan biri olsa dahi eğitimi aylar sürüyor ve ben sürekli sahte gülümsememi takınıp hayalimde o elemanın boğazını sıkıyor oluyorum.)

Yoruluyorum.

1- Alıp başımı buralardan gidesim var.
2- Var.

_ _ _ _ _

Ek: Depreşmiş eski hayal,

Bir gün açacağım bakkal tükanı.Önüne iki tabure atıp, yan taraftaki çay ocağından gelen çayları hüpürdeterek tavla oynayacağız Vetfatos'la.Eti puf, jelibon ve tipitip bağımlısı müşterilerim okul çıkışı dükkanı basacak.Akşam ezanını müteakip kepenklerimi indireceğim tangır tungur.Sonra kazandığım üç kuruşu yiyeceğim eş dostla güle eğlene/cayır cayır.

7 yorum:

vetfatos dedi ki...

hımmms, ne de güzel plan. hemen gerçekleştirmeye başlayalım. ben dükkanı tutuyorum sen eti pufları kap gel :))

maslahatgüzar dedi ki...

peyote'de teyteytey yapıp sonra kapının önüne de kusalım mı ?

gitarteli dedi ki...

şu ikisinin hayallerine bakar mısınız sevgili koment okurları? o dükkanın geleceğini ben hiç iyi görümüyorum şimdiden.

hamile kalma ihtimali sıfır bi eleman (erkek yani) yetiştirsene sen. hem mıymıy sebepler yüzünden izin filan da almaz, kaprissiz olur.

maslahatgüzar dedi ki...

erkeklerde de başka sıkıntılar oluyor.bir kadın tarafından idare edilmekten hoşlanmıyorlar ve yalan söylemeye, kaytarmaya daha bi meyilliler.ama olsun varsın, bunlara yine razıyım, doğurmasın yeter.

vetfatos dedi ki...

ya güzelim kemancı'nın önüne kusacaktık ama orası da kapandı :(( peyote olsun artık n'apalım :Pp gitarteli bey'e de bir bira ısmarlarız artık :Pp

maslahatgüzar dedi ki...

yeşilaycı abimiz bizi kıracak değil ya.içer elbet.içersin di mi gitarteli ?

gitarteli dedi ki...

hmm.
aslında düşünmeme de gerek yok. sizin gibi güzel arkadaşlarımın hatırı söz konusu; yine de içmeyeceğim. ne hatırlar kırdım ne ortamlarda içmedim ben...:p:p:p
yeşilaycılıkla da hiç alakası yok; naapim içinden gelmiyor içmek. ama içilen ortamlara eşliğim de güzeldir.;)