Cumartesi, Kasım 25, 2006

...'NE

Dün akşam youtube'da can sıkıntısıyla karışık oyalanma maksatlı turlarken yıllaaaardır görmediğim bir arkadaşım ve minik oğlunun görüntüleriyle karşılaştım. Çok şaşırdım, her nedense içim pır pır oldu filan.

Çocuklarla ilişkilerim her daim mesafeli olmuştur, ne ben onları sevebildim ne de onlar beni. Hatta çocuk sahibi olmak gibi bir düşüncem dahi yoktu yakın bir zaman kadar. Şimdilerde kardeşim her aradığında teyze oluyorsun cümlesini duymak için yapışıyor telefona kulağım. Henüz duyamadım ama bekliyorum. Kötü bir evlat, kötü bir abla, kötü bir arkadaş, kötü bir sevgili olabilirim ama muhteşem bir teyze olacağımdan eminim, nedense.

Meltem turnede, İstanbul'da sanırım hala, Ayak Bacak Fabrikasını döktürüyorlar yine. Sevgilim de İstanbul'da, o toplantı senin bu fuar benim dolaşıyor. Akşamları da muhtemelen o Reina senin bu New Yorker benim yapıyordur.Ben her akşam annemle kukumav kuşları gibi bir elimde ince belli bir elimde ( öhhö ) pencere önü sefası yapıyorum. Bir yerlere gitmelerim geldi, feci geldi.

Yaklaşık altı ay evvel yaptığım kısık sesli tartışmada söylemem gereken son cümle aklıma ancak dün akşam geldi. Bu hazırcevaplılığımla ne kadar övünsem azdır.

4 yorum:

gitarteli dedi ki...

o kadar gezen ben olduğum halde benim bile fena halde biyerlere gitmelerim geldi.(daha dün ordu ve giresunu gezdim). sık dişini bir ay daha; kurban bayramı tatili ayağına yılbaşını da içine alan uzun bir tatil söz konusu. % 80 istanbulda olacağım ben. al sana gitmeye yer. ne dersin?

maslahatgüzar dedi ki...

olur hem de ne güzel olur.ben yine de peşin konuşmayayım, ne zaman he desem bişey çıkıyor.

vetfatos dedi ki...

ikinizi de bekliyorum kollarımı kocaman açmış olarak hem de :))

Adsız dedi ki...

teyzelik hakkaten süper bisiy,mesela ben 19 aralik gununu dunya teyzeler gununu ilan ettim,bu yil 2.sini kutliycam...
simdiden seninde teyzeler gununu kutlarim:)