Cumartesi, Ağustos 12, 2006

KORKUSUZ



Son 4-5 aydır sinema maceralarım hep uykuyla sonlanıyordu.Hemen bu durumu, yıllar evvel James Bond / Golden Eye'da uyuyan arkadaşıma haftalarca bıdıbıdı yapmamla örtüştürdüm.Etmiştim, bulmuştum.Uyku maceram Terrence Malick'in The New World'üyle başladı.Üstelik 5. dakikada uyumuştum.Arada bir gözümü açtığımda gördüğüm ağaç, ot, börtü böcük velhasıl yeşillik haricinde film hakkında hiç bir şey hatırlamıyorum.Hala da fırsat bulup izleyemedim.Son uyku maceram ise Karayip Korsanları'nda oldu.En azından antrakt sonrası bölümün tamamını izledim, yetti de.Adam olana çok bileydi.



Dün 21:45'te Jet Li ile randevumuz vardı.Öncesinde yemek yerken sevgilim de ben de delicesine esnedik.İçimden kesin uyuyacağım diye geçirdim ama ne mümkün.Jet Li yine yaptı yapacağını ve 2,5 saate yakın vurduk-kırdık-dağıttık hep birlikte.Wushu hakkında engin bilgilerle donandık.Düşündüm de seviyorum ben bu küçük çekik gözlü adamı, şimdiye dek sevmediğim bir filmine denk gelmedim.Sevgilim zaten hastası.Öğlen yemek randevumuzda sinema planı yaparken KORKUSUZ afişini daha önce görmemiş numarası yaptı, ilgimi diğer filmlerden uzaklaştırarark güya beni ikna etti, biletimizi aldıktan sonra da sabah gazetede gördüğünü itiraf etti.Pek güldük ama gerek yoktu, ben zaten diğer filmlere tercih ederdim Korkusuz'u.

7 yorum:

gitarteli dedi ki...

Gözlüğümü çıkardığımda ben de bir nevi cet lii oluyorum; yani çekik gözlü..:p
Nedense Bruce Lee dışındaki çekik gözlü döğüş ustalarını seyredemiyorum. Ama Jet lee çok farklı gerçekten. "Cehennem Silahı 4"deki performansı gözlerimin önünden gitmiyor halen de.
Hmm. Sevgilinin uzak doğu sporları konusundaki düşüncelerini sevdim, iletir misin ona da...

maslahatgüzar dedi ki...

hehe, beraber okuduk yorumunu

gitarteli dedi ki...

kim olduğumu bilerek mi okudunuz yorumu?
:))

maslahatgüzar dedi ki...

elbette :)

vetfatos dedi ki...

jet li fanları klubü kuracağım o olacak yani :)) bu arada the new world'de ben de uyumuştum :))

Adsız dedi ki...

butun filmleri bulunur hanımefendi, ozellikle cinde cektikleri. hele shaolin rahibi oldugu filmi dünyayı kurtaran adama 5 b...r

dp

Adsız dedi ki...

güzel film di bende tvde ilk kez diye izledim...